Dincolo...

Dincolo.... de acest ecran al monitorului, distant și rece, sunt suflete de oameni pe care-i întâlnim cu totul întâmplator : unii ne iubesc, alţii nu ! Alţii ne privesc, unii trec nepăsători pe lângă noi.Cei mai mulţi se uită, şi trec mai departe fără să citească înşiruirea de cuvinte, din care sufletul nostru este parte integrantă. Păcat ! Pentru că uneori, un simplu mesaj citit cu sufletul poate încânta, poate face să-ţi tresară inima, poate chiar să-ţi schimbe viaţa. Dincolo de toate acestea, de zbuciumul vieţii, de trăirile noastre interioare, cuvintele pot fi emoţionante, ziditoare de nesperate bucurii. Ele pot face să răsune acorduri în inima şi sufletul nostru. Cu toţii suntem suflete-trăitori în cuvinte şi imagini. Un Om la un capăt de lume, ne poate umple ochii de lacrimi fierbinţi, iar inimile de-ncântare nebănuită. Altul ne poate aduce în suflete un licăr de bucurie prin simplul fapt că ne-a privit…şi ne-a citit mesajul, lăsându-şi amprenta paşilor lui, pe paginile noastre. De aceea trecătorule, te rog să ai mare grijă cum păşeşti, pentru că păşeşti peste sufletul meuşi n-aş vrea să mi-l striveşti.

marți, 1 martie 2011

Exista ceva...

                                                                                               




Există ceva asupra căruia TIMPUL... nu are putere.
INIMA omului. Inima rămane tanără, ea nu-şi poate pierde capacitatea de a IUBI, este capabilă să rămană larg deschisă pentru tot ce este înălţător şi frumos, vibrează la necaz, şi la fiecare durere.
Inima omului este un arbore care nu se îndoaie în furtună sau pe vreme rea, ci rămane verde, sloboade frunze şi flori chiar şi în gerul iernii.
În ea răsună cantarea IUBIRII chiar şi atunci cand vocea ne trădează…
De aceea, Eu îmi voi canta mai departe sufletul...şi poate că, unii-l vor asculta...dar puţini vor fi cei care-l vor auzi...pentru că am fost mult prea mult timp singură în lupta cu sufletul meu.
Simt o rază de soare ce se coboară în cel mai întunecat şi friguros colţ al trecutului meu, care mă face atat de slabă uneori, încat am momente cand nu-mi mai vine să traiesc.
Dar…poate, cine ştie…de undeva , de nicăieri vei aparea Tu, iubitul meu, mă vei lua uşor de mină şi-mi vei şopti încetişor…sunt aici iubita mea…iată-mă am intrat în inima şi-n viaţa ta!
Doar atunci voi simţi cu adevarat reverberaţiile iubirii , şi-i voi putea spune lui, doar lui…c-a reuşit să mă readucă la viaţă printr-un singur cuvant.
Şi dacă mă va putea face să simt, acea scantee care luminează o noapte fără lună, singura care-ar aduce într-un suflet atat de trist ca al meu, o urmă de căldură, care să-mi poată schimba cu doua vorbe destinul unei vieţi atat de zbuciumate, şi de încercate cum a fost  si este a mea, doar lui îi voi puntea spune din inimă…Bine-ai venit în viaţa mea!

Un comentariu:

  1. Mai albă ca luna strălucitoare,
    Ai buzele mai roşii decât focul,
    Privirea mereu mai arzătoare,
    Tu reprezinţi în viaţa mea norocul.

    Neprihănită apari în viaţa mea,
    Nepreţuită cum e o comoară,
    Cu iubirea toată vin în faţa ta,
    Să te sărut frumoasă domnişoară.

    Eu sunt robul tău, tu îmi eşti stăpâna,
    Iubirea şi viaţa îmi vei lumina,
    Că tu eşti pe lume numai una.


    La tine când mă uit, simt un fior,
    Fiorul nemărginitului amor,
    Fior de care mi-a fost atât de dor.

    RăspundețiȘtergere